Katalóg Mäso Sous-vide
17. 02. 2017
Predstavujeme Vám náš nový katalóg, v ktorom nájdete všetko čo potrebujete vedieť o jedinečnej kuchárskej metóde Sous-vide!
Sous-vide (z franc. vo vákuu) je kuchárska metóda, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou, ktorá je vždy nižšia ako bod varu a tepelná úprava potom trvá niekoľko hodín. Cieľom je zachovať prirodzenú chuť, šťavnatosť a textúru potravín a obmedziť straty dôležitých živín, ku ktorým dochádza pri varení pri vysokej teplote.
Presvedčte sa sami o výhodách tejto jedinečnej kuchárskej metódy. Mäso Sous-vide môžete objednávať prostredníctvom svojho obchodného zástupcu, zákazníckeho centra alebo e-shopu mojBidfood.sk, ktorý Vám je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni.
Západ: 032/774 28 50, 0912 058 150, e-mail: callcentrum.nm@bidfood.sk
Východ: 051/746 12 50, 0912 058 250, e-mail: callcentrum.po@bidfood.sk