Novinky

Zoznámte sa s Yuzu – exotickým ovocím, ktoré vás očarí svojou intenzívnou chuťou a všestranným využitím v kuchyni. Či už hľadáte spôsob, ako ozvláštniť svoje nápoje, marinády, šaláty alebo dezerty, Yuzu je skvelou voľbou. Inšpirujte sa jednoduchými receptami, ktoré oživia vaše menu.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám pokojné prežitie vianočných sviatkov a šťastný nový rok 2024.
Vianoce sú časom, kedy si zaslúžime to najlepšie. Aby boli tohtoročné sviatky bez starostí a plné chutných zážitkov, pripravili sme pre vás niekoľko inšpirácií na sviatočné recepty s produktmi Nowaco.
E-shop mojBidfood.sk je navrhnutý špeciálne pre profesionálov v Horeca segmente a maloobchode. Vďaka praktickým nástrojom a funkciám, ktoré ponúka, dokáže zjednodušiť a zrýchliť proces nákupu a poskytuje maximálny komfort pri spravovaní objednávok. Pozrime sa bližšie na hlavné výhody využívania nášho e-shopu, o ktorých ste možno nevedeli.
V našom Gastroštúdiu v Novom Meste nad Váhom sme usporiadali jeden z najžiadanejšíh kulinárskych workshopov, ktorý sa niesol v znamení talianskej kuchyne. V spolupráci s naším obchodným partnerom, spoločnosťou Molini Pivetti, sme zorganizovali praktický seminár pod vedením skúseného pizza majstra Carmine De Michele.
V chladných zimných mesiacoch nie je nič lepšie ako sa zohriať pri šálke horúceho vareného vína. Tento nápoj, so svojou bohatou históriou, sa stal neodmysliteľnou súčasťou a symbolom Vianoc.
Viete, z akých rýb sa vyrába filé, ako sa lovia, spracovávajú a čo znamená pojem seafrozen? Roman Staša vám vo videu predstaví cestu filé od vylovenia z oceánu, cez spracovanie v Kralupoch, až po naservírované jedlo na tanieri. Presvedčte sa, že najpredávanejšie porcie filé na Slovensku obsahujú 100% rybieho mäsa bez pridanej chémie.
Pôvodná francúzska receptúra, extra kvalitná výkrmová pečeň a slovenská remeselná výroba. Milovníci Francúzska a jeho delikates ocenia autentickú chuť foie gras Cancanero. Jemná paštéta s Armagnacom či celé kúsky kačacej pečene nesmú chýbať pri žiadnej slávnostnej príležitosti.
Naozajstný kulinársky trend z talianskej kuchyne. Aký je však rozdiel medzi pinsou a tradičnou pizzou?
Pripečená mastnota je v profesionálnych kuchyniach veľkou výzvou. Personál kuchyne trávi predumývaním, drhnutím a namáčaním mastných hrncov a panvíc veľa času. S tým teraz môže pomôcť novinka na ručné umývanie riadu – Jar Professional Platinum s najsilnejším zložením od Jari.