Novinky

Vážení obchodní partneri, prajeme Vám pokojné prežitie vianočných sviatkov a šťastný nový rok 2024.
Vianoce sú časom, kedy si zaslúžime to najlepšie. Aby boli tohtoročné sviatky bez starostí a plné chutných zážitkov, pripravili sme pre vás niekoľko inšpirácií na sviatočné recepty s produktmi Nowaco.
E-shop mojBidfood.sk je navrhnutý špeciálne pre profesionálov v Horeca segmente a maloobchode. Vďaka praktickým nástrojom a funkciám, ktoré ponúka, dokáže zjednodušiť a zrýchliť proces nákupu a poskytuje maximálny komfort pri spravovaní objednávok. Pozrime sa bližšie na hlavné výhody využívania nášho e-shopu, o ktorých ste možno nevedeli.
V našom Gastroštúdiu v Novom Meste nad Váhom sme usporiadali jeden z najžiadanejšíh kulinárskych workshopov, ktorý sa niesol v znamení talianskej kuchyne. V spolupráci s naším obchodným partnerom, spoločnosťou Molini Pivetti, sme zorganizovali praktický seminár pod vedením skúseného pizza majstra Carmine De Michele.
V chladných zimných mesiacoch nie je nič lepšie ako sa zohriať pri šálke horúceho vareného vína. Tento nápoj, so svojou bohatou históriou, sa stal neodmysliteľnou súčasťou a symbolom Vianoc.
Viete, z akých rýb sa vyrába filé, ako sa lovia, spracovávajú a čo znamená pojem seafrozen? Roman Staša vám vo videu predstaví cestu filé od vylovenia z oceánu, cez spracovanie v Kralupoch, až po naservírované jedlo na tanieri. Presvedčte sa, že najpredávanejšie porcie filé na Slovensku obsahujú 100% rybieho mäsa bez pridanej chémie.
Pôvodná francúzska receptúra, extra kvalitná výkrmová pečeň a slovenská remeselná výroba. Milovníci Francúzska a jeho delikates ocenia autentickú chuť foie gras Cancanero. Jemná paštéta s Armagnacom či celé kúsky kačacej pečene nesmú chýbať pri žiadnej slávnostnej príležitosti.
Naozajstný kulinársky trend z talianskej kuchyne. Aký je však rozdiel medzi pinsou a tradičnou pizzou?
Pripečená mastnota je v profesionálnych kuchyniach veľkou výzvou. Personál kuchyne trávi predumývaním, drhnutím a namáčaním mastných hrncov a panvíc veľa času. S tým teraz môže pomôcť novinka na ručné umývanie riadu – Jar Professional Platinum s najsilnejším zložením od Jari.
Prekvapte svojich hostí krehkými, šťavnatými bravčovými steakmi intenzívnej chuti. Bravčové karé a krkovica v steakovej kvalite pochádza z plemena ošípaných Duroc. Majú mramorovanie a pevnú štruktúru podobne ako hovädzie steakové mäso.