Novinky

V 99 percentách rakúskych lyžiarskych stredísk sa nájde len málo parených buchiet, ktoré by sa vyrovnali tým legendárnym – Germknödel od značky Toni Kaise. Tešia sa veľkej obľube už neuveriteľných 55 rokov! Tieto sladké parené buchty sú v zime rovnako neodmysliteľné, ako sneh na svahoch. A ak túžite po ďalšej rakúskej klasike, cisársky trhanec – Kaiserschmarrn, ktorý si obľúbil aj cisár František Jozef I., je ideálny na rýchlu prípravu, ľahký a neodolateľne chutný.
Viete, že mrazení Mroži majú nového chladeného parťáka? Tvarohový dezert Mrož! Dokonalá súhra tvarohu a jahôd, ideálna súčasť raňajok, desiaty alebo ako mliečny doplnok k obedu.
Zoznámte sa s Yuzu – exotickým ovocím, ktoré vás očarí svojou intenzívnou chuťou a všestranným využitím v kuchyni. Či už hľadáte spôsob, ako ozvláštniť svoje nápoje, marinády, šaláty alebo dezerty, Yuzu je skvelou voľbou. Inšpirujte sa jednoduchými receptami, ktoré oživia vaše menu.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám pokojné prežitie vianočných sviatkov a šťastný nový rok 2024.
Vianoce sú časom, kedy si zaslúžime to najlepšie. Aby boli tohtoročné sviatky bez starostí a plné chutných zážitkov, pripravili sme pre vás niekoľko inšpirácií na sviatočné recepty s produktmi Nowaco.
E-shop mojBidfood.sk je navrhnutý špeciálne pre profesionálov v Horeca segmente a maloobchode. Vďaka praktickým nástrojom a funkciám, ktoré ponúka, dokáže zjednodušiť a zrýchliť proces nákupu a poskytuje maximálny komfort pri spravovaní objednávok. Pozrime sa bližšie na hlavné výhody využívania nášho e-shopu, o ktorých ste možno nevedeli.
V našom Gastroštúdiu v Novom Meste nad Váhom sme usporiadali jeden z najžiadanejšíh kulinárskych workshopov, ktorý sa niesol v znamení talianskej kuchyne. V spolupráci s naším obchodným partnerom, spoločnosťou Molini Pivetti, sme zorganizovali praktický seminár pod vedením skúseného pizza majstra Carmine De Michele.
V chladných zimných mesiacoch nie je nič lepšie ako sa zohriať pri šálke horúceho vareného vína. Tento nápoj, so svojou bohatou históriou, sa stal neodmysliteľnou súčasťou a symbolom Vianoc.
Viete, z akých rýb sa vyrába filé, ako sa lovia, spracovávajú a čo znamená pojem seafrozen? Roman Staša vám vo videu predstaví cestu filé od vylovenia z oceánu, cez spracovanie v Kralupoch, až po naservírované jedlo na tanieri. Presvedčte sa, že najpredávanejšie porcie filé na Slovensku obsahujú 100% rybieho mäsa bez pridanej chémie.
Pôvodná francúzska receptúra, extra kvalitná výkrmová pečeň a slovenská remeselná výroba. Milovníci Francúzska a jeho delikates ocenia autentickú chuť foie gras Cancanero. Jemná paštéta s Armagnacom či celé kúsky kačacej pečene nesmú chýbať pri žiadnej slávnostnej príležitosti.