Hovädzie mäso z Namíbie
10. 04. 2017
Bidfood Vám exkluzívne prináša novú radu hovädzieho mäsa z Namíbie.
-
mäso je produkované v závode s certifikátom BRC stupeň A
-
všetky zvieratá pochádzajú z fariem schválených pre EÚ
-
mäso pochádza z býkov mäsových plemien: Afrikaner, Bonsmara, Brahman a krížený Simentál
-
doba trvanlivosti 180 dní odo dňa balenia
-
porážané a upravené na takmer kuchynskú úpravu
-
vyzreté mäso vhodné aj na steakovú úpravu
DISCOVER NAMIBIAN BEEF
Hovädzie zadné - falošná sviečková (EYE ROUND)
Časť hovädzieho stehna v tvare valčeka s jemnými mäsovými vláknami. Mäso vhodné na dusenie, pečenie či grilovanie.
Hovädzie stehno - orech steakový (KNUCKLE)
Chudá časť z prednej časti zadného stehna, očistené, zbavené tukovej vrstvy vhodné najmä na steakovú úpravu, dusenie, varenie a pri vyzretých kusoch tiež na grilovanie.
Flank steak (FLANK STEAK)
Mäso z pupku, predstavuje spodnú časť slabiny. Šťavnaté mäso určené na grilovanie.
Flap meat (BAVETTE)
Časť hovädzieho pupku, presnejšie z časti spodného šálu. Flank steak je vhodný na grilovanie, ako aj na dusenie.
Objednať môžete online po prihlásení na mojBidfood.sk (noví zákazníci musia vyplniť registračný formulár) alebo volajte na Zákaznícke centrum tel. 032/ 774 28 50, 0912 05.