La Panna – inšpirované talianskou remeselnou zmrzlinou
Talianske gelato
Urobiť dobrú zmrzlinu je veda,
azda najťažšia z cukrárskeho remesla.citát z 19. storočia
História zmrzliny je pestrá. Kým však ľudia prišli na to, ako vyrobiť naozaj dobrú zmrzlinu, trvalo im to niekoľko storočí. Vôbec prvá písomná zmienka o výrobe zmrzliny je z dôb staroveku, presnejšie 3000 rokov pred našim letopočtom z oblasti dnešnej Číny. Možno práve odtiaľ, o mnoho storočí neskôr, si priviezol Marco Polo recept na smotanovú zmrzlinu, z ktorej sa stala dnešná svetoznáma talianska zmrzlina.
Smotanové zmrzliny
Receptúry kopčekových zmrzlín La Panna vychádzajú z pôvodných talianských receptúr. Vyrábajú sa výhradne z tých najkvalitnejších prírodných surovín. Táto kopčeková zmrzlina obsahuje viac smotany, čokolády, orechov a ovocia než bežné zmrzliny. La Panna už na pohľad upúta zdobením a vzhľadom gastro vaní, ktoré sú jedinečné na slovenskom trhu.
Výnimočné smotanové zmrzliny La Panna od sezóny 2021 novo doplňuje Real Pistacchio. Táto zmrzlina z pravých pistácií neobsahuje iné náhražkové orechy ani dochucovadlá. Na našom trhu ide o unikátnu kvalitu pre ozajstných znalcov zmrzliny.
Ovocné sorbety
Sorbety neobsahujú žiadny tuk, náhradné sladidlá ani farbivá. Sú bohaté na ovocné složky (viac ako 25 %). Ideálne se hodia ako osviežujúce dezerty po jedle v horúcich dňoch, do pohárov, ale aj k zdobeniu ľahkých letných dezertov.
Štvorica sorbetov – mango, citrón, malina a jahoda – sa rozrastá o nový Red Fruits. Tento príjemne kyselý sorbet z čučoriedok a červenej ríbezle skvelo osvieži.
... inšpirované letom!
Aktuálny sortiment nájdete na mojBidfood.sk pod značkou: