NM ›› Špeciality z jahňaciny
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastroštúdio Bidfood, Trenčianska 2244/49, Nové Mesto n/V
Lektor
Ján Duda
Jahňacina kedysi patrila k našim tradičným a najčastejšie používaným mäsám. No potom sme ju začali trochu podceňovať, čo malo za následok úplný pokles záujmu o ňu.
Dobrou správou je, že jahňacie mäso sa v poslednej dobe teší veľkej obľube a opäť sa vracia do našich jedálničkov.
Na našom workshope si spoločne pripravíme jednoduché jarné jedlá z jahňaciny, ktorými vieme ozvláštniť jedálny lístok a prilákať tak aj náročnejšieho zákazníka.
Bidfood zákazník - ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov 50,- € s DPH.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste.
Dĺžka workshopu: cca 3 hodiny.
Workshopom Vás bude sprevádzať: