PO ›› Sous Vide na grile jednoducho a rýchlo
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska
Lektor
Marek Madzik, Petr Konečný, Pavel Smékal
Bidfood zákazník - ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov 50,- € s DPH.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste.
Dĺžka workshopu: cca 3 hodiny.
Grilovanie sa uskutoční za dobrého počasia na parkovacom mieste pred Gastroštúdiom pod dohľadom lektorov. Účastníci budú môcť ochutnávať celý sortiment menu.
Každý účastník získa aktuálne Sous Vide recepty.
Workshopom Vás bude sprevádzať:
Marek Madzik - executive chef spoločnosti Bidfood Slovakia a držiteľ certifikátu pre akreditovaného komisára WACS
Petr Konečný - podpora Banquet Čechy
Pavel Smékal - podpora Banquet Morava