Téma # výroba

Ruku v ruke s moderným logom Nowaco prichádzajú nové obaly. Prvých 10 maloobchodných balení mrazených zelenín a ovocia sa už novými obalmi chváli v obchodoch, ďalších 30 sa zmení čoskoro. Najdôležitejšie však je, čo sa ukrýva vo vnútri.
Mäso z lososa pozná každý, ale málokto vie, že na tanieroch sa objavujú rôzne druhy lososov – nórsky, kisuč, sockeye alebo keta. Niektorí sú z fariem, iní žijú v divočine. Losos atlantický má veľmi tučné mäso, ale losos gorbuša má tuku až 6x menej. Viete, ako losos nájde cestu späť z mora do rodnej vnútrozemskej bystriny?
21. júna 2022 sa v Kralupoch nad Vltavou slávnostne otvorila najväčšia a najmodernejšia baliareň rýb v strednej Európe. Práve tu bude Bidfood spracovávať tie najlepšie morské aj sladkovodné ryby a morské špeciality.
Vôňa pečúcich sa malých pľundrových mriežok Bagetier priláka nových zákazníkov, hostí k raňajkám či deti do jedálne. Zlatisté mini pečivo vydrží vďaka bohatej pudingovej náplni vláčne až do druhého dňa po dopečení. Z opavskej výroby mieria k zákazníkom už štyri kombinácie príchutí.
Nová obaľovacia linka pozostáva zo 16 samostatných strojov od tvarovača cez obaľovaciu sekciu s mokrými a suchými zmesami až po fritovacie a zmrazovacie tunely. Možno na nej vyrábať obaľovaný predsmažený syr, ale aj zemiakové krokety alebo pečeňové knedličky.
Či ste luxusná reštaurácia alebo závodná jedáleň, uvarte excelentnú omáčku a doplňte ju mäkkým šťavnatým mäsom Sous-vide. Servírovať ho môžete taktiež na studeno nakrájané na tenké plátky. Alebo mäso rýchlo ugrilujte. Prepočítajte si náklady na pečenie mäsa. Ušetríte čas a energiu, Sous-vide kúpite za cenu suroviny!
Sous vide sa teraz teší v Európe veľkej obľube. Neváhajte a taktiež ponúknite lahodné mäso upravené touto metódou. Veľkoobchod potravín Bidfood ako jediný ponúka mäso Sous vide, navyše z vlastnej výroby. Neinvestujte do technológie a presvedčte sa sami, či Bidfood pre Vás pripravuje Sous vide podľa Vašich predstáv.
Bidfood pod značkou Gurmet spracováva a vyrába mäsové produkty z bravčového a hovädzieho mäsa najvyššej kvality. Čerstvé mäso sa spracováva vo vlastnom modernom závode v Kralupoch nad Vltavou. Denne rozvezieme zákazníkom viac než 7 ton čerstvého mäsa a mäsových výrobkov Gurmet.
Vo vlastných českých továrňach vyrábame ročne desaťtisíce ton jedla. Pokrývame tak štvrtinu objemu tovaru, ktorý distribuujeme. Z našich moderných tovární exportujeme potraviny do mnohých krajín sveta.