Téma # Gurmet

Prekvapte svojich hostí krehkými, šťavnatými bravčovými steakmi intenzívnej chuti. Bravčové karé a krkovica v steakovej kvalite pochádza z plemena ošípaných Duroc. Majú mramorovanie a pevnú štruktúru podobne ako hovädzie steakové mäso.
Vynikajúca chuť jahňacieho mäsa má svoje miesto v takmer každej svetovej kuchyni. Medzi hlavné dôvody, prečo jahňacie z Bidfoodu zaradiť častejšie do nášho jedálnička, patrí ekologický chov na najčistejších miestach planéty a prospešnosť pre naše zdravie. Navyše oproti baraniemu nevonia jahňacie mäso tak výrazne a je tak prijateľné aj pre deti.
Pod značkou Gurmet spracovávame a vyrábame čerstvé mäsové výrobky tej najvyššej kvality. Okrem čerstvého mäsa v kuchynskej úprave, vďaka ktorej kuchári ušetria čas, si veľkú obľubu získali mleté mäsá či vynikajúce grilovacie klobásy Chipolata a Marquez.
Bidfood pod značkou Gurmet spracováva a vyrába mäsové produkty z bravčového a hovädzieho mäsa najvyššej kvality. Čerstvé mäso sa spracováva vo vlastnom modernom závode v Kralupoch nad Vltavou. Denne rozvezieme zákazníkom viac než 7 ton čerstvého mäsa a mäsových výrobkov Gurmet.
Bidfood pod značkou Gurmet spracováva a vyrába mäsové produkty z bravčového a hovädzieho mäsa najvyššej kvality. Čerstvé mäso sa spracováva vo vlastnom modernom závode v Kralupoch nad Vltavou. Denne veľkooobchod potravín Bidfood rozvezie zákazníkom viac než 7 ton čerstvého mäsa a mäsových výrobkov Gurmet.
Viete, že hovädzie mäso patrí k zdravému životnému štýlu? Ako sa mení farba mäsa s vekom zvierat? Ktoré hovädzie je zadne a ktoré predné? Prečo si vybrať na guláš nožinu a prečo stehno? Odpovede nielen na tieto otázky prináša článok Hovädzie mäso – druhý diel seriálu o mäse, hlavnom delení a vhodnom použití jednotlivých častí.
Víte, jak staré je prase v době porážky a kolik váží? Z které části prasete pochází svaly ořech, květová špička a váleček? K jaké úpravě se hodí vepřová žebra a čím se liší Loin ribs od Spare ribs? Odpovědi nejen na tyto otázky přináší článek Vepřové maso – první díl seriálu o mase, dělení masa a vhodném použití jednotlivých částí.