Téma # dezerty

V 99 percentách rakúskych lyžiarskych stredísk sa nájde len málo parených buchiet, ktoré by sa vyrovnali tým legendárnym – Germknödel od značky Toni Kaise. Tešia sa veľkej obľube už neuveriteľných 55 rokov! Tieto sladké parené buchty sú v zime rovnako neodmysliteľné, ako sneh na svahoch. A ak túžite po ďalšej rakúskej klasike, cisársky trhanec – Kaiserschmarrn, ktorý si obľúbil aj cisár František Jozef I., je ideálny na rýchlu prípravu, ľahký a neodolateľne chutný.
Dobré meno reštaurácie či cukrárne tvorí aj dobrá zmrzlina. Tá môže byť lahodnou bodkou za obedom alebo večerou. Výborne sa hodí ako osobitá súčasť dezertu s priaznivým food cost. Oživte ponuku najžiadanejších kopčekových zmrzlín, špecialít a sorbetov rovnako ako to každú sezónu robí Prima.