Téma # hotové jedlá

Pripojte sa k výzve Pondelok bez mäsa a dajte tak vašim zákazníkom možnosť vynechať mäso a objaviť nové rastlinné chute. Každý pondelok pripravte bezmäsité jedlo a pridajte ho na svoje menu.
Tenučké zemiakové placky s charakteristickými tmavými pľuzgierikmi nepatria len k husi, kačici alebo bravčovému. Lokše sú univerzálna príloha, ktorá sa hodí taktiež k slaným bezmäsitým i sladkým jedlám alebo k polievke. Obľubu si získavajú aj v rýchlom občerstvení.
Nová obaľovacia linka pozostáva zo 16 samostatných strojov od tvarovača cez obaľovaciu sekciu s mokrými a suchými zmesami až po fritovacie a zmrazovacie tunely. Možno na nej vyrábať obaľovaný predsmažený syr, ale aj zemiakové krokety alebo pečeňové knedličky.
Úspech kuracích stripsov Nowaco nenechal zákazníkov dlho čakať na ďalšie hydinové novinky: ostrú variantu Hot Stripsov, americkú klasiku Južanské nugetky čiže kuracie mäso v jemne pikantnej pomáde a kuracie rezne. Všetky je už možné dostať v každom dobrom obchode.
Prevratná novinka – hovädzí guláš sous-vide Banquet – celkom mení možnosti prípravy gulášov. Pomaly ťahaný hovädzí krk s omáčkou stačí len zohriať. Mäso je pritom dokonale mäkké. Prípadným doplnením ďalších ingrediencií je možné vytvoriť vlastnú originálnu verziu guláša.
Slnečnicové, ľanové, dyňové a makové semienka skvele dopĺňajú porciu výborného rybieho mäsa v chrumkavom obale. Nowaco prináša modernú chuť podporujúcu trend zdravého životného štýlu. Rybie porcie sa pýšia vysokým obsahom mäsa a certifikáciou MSC.
Kto si zakladá na výrobe čerstvých cestovín z kvalitných surovín, ale nemá čas alebo ďalšieho kuchára, by mal zbystriť pozornosť. Vajcia sliepok z voľného výbehu a talianska semolinová múka sú základom chladených cestovín Armando de Angelis. Cestoviny vyrábajú pomocou bronzových matríc, ktoré dodávajú vzhľad domácich cestovín.