Banquet Sous Vide – riešenia pre HORECA a Retail
Ak ste si práve odpovedali kladne, máme pre Vás tip!
Mäso zn. BANQUET pripravené metódou Sous Vide
Pri tejto metóde sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou, ktorá je vždy nižšia ako bod varu a tepelná úprava potom trvá niekoľko hodín.
Cieľom tejto metódy je zachovať prirodzenú chuť, šťavnatosť a textúru potravín a obmedziť straty dôležitých živín, ku ktorým dochádza pri varení pri vysokej teplote.
Kde pre Vás mäso Sous Vide vyrábame?
Bidfood otvoril výrobu Sous – vide vo vlastnom závode v Opave na jar 2014. Výrobný závod získal všetky potrebné certifikáty kvality a je pravidelne kontrolovaný po stránke plnenia najprísnejších veterinárnych a hygienických noriem.
Naše vysokokvalitné výrobky Banquet Sous Vide nie sú žiadnym polotovarom!
Jedná sa o hotové, uvarené a upečené mäso – teda o stav, do ktorého by ho dostal každý skúsený kuchár, no zásadne vám šetria tak cenný čas, ktorého je vždy málo.
Personál kuchyne sa tak môže detailne venovať iným činnostiam ako napríklad príprave omáčok či zaujímavých príloh. Naši pravidelní zákazníci si tiež nevedia vynachváliť fakt, že Sous Vide z našej výroby môžu využiť aj pri tvorbe studených jedál či obložených mís. Tu pri menovaní benefitov nekončíme – usporený čas tak dopĺňajú cenová stabilita, úspora nákladov na soľ, marinády či korenie a v neposlednom rade aj menej zvyškov a odpadu pri príprave. Každé mäso, ktoré prejde našou výrobou Banquet Sous Vide je v kuchynskej úprave!
Naše výrobky ocenia všetci zákazníci od školských jedální, cez stánky, teplé pulty, cateringové spoločnosti až po hotely a reštaurácie vyššej kategórie.
Pri riešeniach pre HORECA segment nezabúdame ani na Retail. Dnes už máme desiatky zákazníkov, ktorí ponúkajú Banquet Sous Vide cez svoje teplé pulty či priamo na regáloch svojich predajní. Balenie retailových výrobkov je v atraktívnom balení.
Ešte ste naše Banquet Sous Vide nevyskúšali? Veľmi radi prídeme na Vašu prevádzku a sortiment predvedieme za prítomnosti nášho šéfkuchára Petra Bilčíka (0905 764 509 - peter.bilcik@bidfood.sk), ktorý má bohaté skúsenosti pri príprave nielen výrobkov Banquet Sous Vide. Návštevu nášho šéfkuchára si môžete tiež dohodnúť cez svojho obchodného zástupcu.
Aktuálny sortiment zn. BANQUET Sous Vide si môžete objednať na e-shope: mojBidfood.sk:
Retailové balenie: