Výroba potravín
Obzvlášť sme pyšní na opavský výrobný závod na zmrzliny, ktorý je najväčší na území Českej a Slovenskej republiky, alebo na kralupský spracovateľský závod diviny, jeden z najväčších v strednej a východnej Európe. Rybie filé režeme zo zmrazených blokov šťukozubca tichooceánskeho, kde sme najväčším odberateľom tejto suroviny na svete.
Všetky výrobky sami vyvíjame. Naši ľudia vymysleli originálnu zmrzlinu Mrož, ktorá nemala vo svete konkurenciu. Začali sme s kuchynskou úpravou mäsa, aby sme uľahčili kuchárom prácu. Ako prví v ČR sme zaviedli výrobu mäsa sous-vide a uspeli s ním. Na slovenský jedálny lístok vraciame divinu.
Viac o výrobách:
Do výrobných závodov pravidelne investujeme, aby zostali technologicky i stavebne na špičke a trvalo konkurencieschopné. Naše výrobné prevádzky spĺňajú tie najprísnejšie hygienické predpisy. Naše výrobky si získavajú obľúbenosť vďaka svojej trvalej kvalite.
Všetky vstupné suroviny a všetky šarže výrobkov sa podrobujú laboratórnej kontrole. Samozrejmosťou sú dohľad Štátnej veterinárnej správy spolu s certifikáciou HACCP i každoročné obhajovanie nepovinných certifikácií, napr. IFS.
Viac informácií: