Bravčové koleno za 25 minút?
Kvalitné bravčové koleno s kosťou Banquet upravené metódou Sous Vide z našej vlastnej opavskej výroby je šťavnatý a krehký výrobok.
„Mäso na kosti“ je upečené do absolútnej mäkkosti.
Bravčové koleno nájdeme v ponuke klasických pubov, no v poslednej dobe nie je výnimkou ani vo vysokej gastronómii. S naším bravčovým kolenom Sous vide zn. Banquet si doprajete komfort unikátneho výrobku, ktorý je vždy pripravený na nečakané situácie vo vašej domácnosti či v podniku! Banquet Sous Vide výrobky so zárukou 3 mesiace od výroby sú perfektným riešením pre nevyspytateľné situácie, ktoré život prináša.
Po zohriatí je mäso možné veľmi rýchlo rozdeliť vidličkou alebo dokonca len vytiahnuť kosti z kolena prstami.
Veľkou výhodou je balenie. U nás v Bidfoode si môžete kúpiť kolená po kusoch, teda žiadny kartón s dvanástimi či pätnástimi kusmi.
Rýchla príprava - veľmi rýchla!
Sous-vide Banquet bravčové koleno sa odporúča prehriať v teplovzdušnej rúre alebo v konvektomate pri 200 °C cca 25 minút. Vhodná je tiež pec na pizzu či klasická rúra. V mikrovlnnej rúre vložte koleno do vhodnej nádoby pre mikrovlnný ohrev a prikryte. Ohrievajte pri výkone 700 W cca 7 minút, potom dopečte pod grilom.
Podávanie sous vide bravčového kolena
Tradičné podávanie na doske je najpopulárnejšie. Zohriate koleno oddelené od kosti je možné podávať s haluškami či pirohami. Bravčové kolená podávané na raute a krájané pred zákazníkmi budú zaručeným úspechom. Tiež bravčové kolienko s grilovanou zeleninou či syrmi zožnú úspech.
Aktuálny sortiment BANQUET Sous vide nájdete na mojBidfood.sk: