Skočiť na hlavný obsah
Výrobca a distribútor potravín
Kontakt
·
Čeština
·
sk
·
English
·
Deutsche
·
Magyar
·
Polski
·
Українська
·
Русский
e-shop
Vyhledávání
You must have JavaScript enabled to use this form.
Vyhľadávanie
Hlavní navigace
O nás
Novinky
História
Bidworld
Naše spoločnosti
Certifikáty
Povinné informácie
Kontakt
Kariéra
...
Naša činnosť
Výroba
Nákupné oddelenie
Distribúcia
...
Zákazník
Individuálna starostlivosť
Sortiment
Ako objednať
Kontakty pre:
Gastronómia
Maloobchod
...
Inovácie
Vývoj produktov – naše značky
Gastroštúdio
Smart aplikácie
...
...
O nás
Novinky
História
Bidworld
Naše spoločnosti
Certifikáty
Povinné informácie
Kontakt
Kariéra
...
Naša činnosť
Výroba
Bidfood Opava
Bidfood Kralupy
Bidfood Dýšina
...
Nákupné oddelenie
Vedúci & asistentky
Mäso a hydina
Ryby a morské špeciality
Údeniny, zemiakové výrobky
Hotové jedlá, non-food
Mliečny sortiment
Pečivo
Zelenina, ovocie a lahôdky
Koloniál, taliansky sortiment a nápoje
Zmrzlina
...
Distribúcia
...
Zákazník
Individuálna starostlivosť
Fresh Fish Service
Bidfood Expo
...
Sortiment
Ako objednať
Kontakty pre:
Gastronómia
Maloobchod
...
Inovácie
Vývoj produktov – naše značky
Nowaco
Prima
Gurmet
Petron
DD
Banquet
Bravur
Meliko
Coronet
Bagetier
Dobroty Babičky Kláry
...
Gastroštúdio
Kulinárske workshopy
Naši šéfkuchári
Partneri
Kontakt Gastroštúdio
...
Smart aplikácie
...
Nákupní oddělení
Vedúci & asistentky
Mäso a hydina
Ryby a morské špeciality
Údeniny, zemiakové výrobky
Hotové jedlá, non-food
Mliečny sortiment
Pečivo
Zelenina, ovocie a lahôdky
Koloniál, taliansky sortiment a nápoje
Zmrzlina
...
Omrvinka
Domov
Naša činnosť
Nákupné oddelenie
Ryby a morské špeciality
Nákup rýb a morských špecialít
Sdílet na FB
Tweetnout
Mohlo by Vás zaujímať
Yellowfin & Bluefin sa stretli vo Fresh Fish Service
23. 01. 2024
Číst dál
Plachetník – najrýchlejšia ryba na svete
27. 09. 2023
Číst dál
Divý losos – sockeye rozžiari menu a keta zaujme nízkym obsahom tuku
24. 08. 2023
Číst dál
Riccardo Lucque: Seafood vyžaduje rýchly servis
12. 07. 2023
Číst dál
Zrenie mäsa je veda, hovorí profesor z Boloňskej univerzity
14. 06. 2023
Číst dál
Morské a sladkovodné ryby Nowaco v novom
18. 04. 2023
Číst dál
Ako vybrať lososa? Divý či z farmy? Tučný alebo diétny?
28. 02. 2023
Číst dál
Nová baliareň čerstvých rýb sa otvára
22. 06. 2022
Číst dál
Pangasius podľa Nowaca alebo Renesancia pangasiusa
10. 02. 2021
Číst dál
Cookie Consent by
Free Privacy Policy website